Selecteer een pagina

Klantenervaringen

Klanten over Mecona

Wij willen U danken voor de uitstekende werkzaamheden i.v.m. plaatsen nieuwe ramen en deuren.

In het bijzonder wensen wij de medewerkers te danken voor hun inspanning om zeer goed werk af te leveren.

Wij zijn dan ook tevreden over hun prestatie.

Hoogachtend,

Goyens Etienne – Vandebroek Noëlla

Afgelopen week hebben wij onze ramen en deuren door jullie laten vervangen en vernieuwen. Via deze weg willen wij jullie heel oprecht bedanken voor de fantastische service en kwaliteit. In het bijzonder gaat onze dank uit naar Leon voor de informatie en planning, Patric voor het opmeten en opvolgen, maar vooral naar Mathy en Abdel voor hun zeer professionele werk, inzet en afwerking. Deze twee heren hebben het zeker niet makkelijk gehad om in ons huis alles af te werken, maar het resultaat is gewoonweg perfect! Gedurende 5 dagen hebben ze werkelijk alles gegeven om onze wensen te vervullen.

In tijden van crisis en onzekerheid hebben wij mogen ervaren dat Mecona een eerlijke, professionele en menselijke aanpak heeft en voor 100% ons vertrouwen geniet.

Nogmaals heel erg bedankt, dit is de beste reclame die je kan geven. Wij zeggen het voort!

Joris, Kristel, Marie & Wannes

Beste,

Ik wil langs deze weg jullie, de firma Mecona bedanken voor het geleverde werk. Dit was mijn 2de huis met ramen van Mecona en ik ben 2x tevreden! Duidelijke uitleg bij de aankoop, goede werkmannen en kwaliteitsramen. Tom en Ben hebben proper en goed gewerkt. Zij waren ook heel vriendelijk. Voor mij staat Mecona voor vriendelijkheid, kwaliteit en goed service.

Jan Swennen

Onze ramen zijn nu helemaal klaar en wij willen u en uw personeel hartelijk bedanken voor het mooie resultaat en kwalitatieve afwerking. Wij zijn er trots op en vooral heel blij.
Wij zijn heel tevreden over Mecona, en zullen dit ook altijd aanbevelen aan anderen.

Hopelijk zijn we niet al te lastige klanten geweest, maar zoals u en uw personeel zullen beamen, zijn de laatste loodjes voor het verlof altijd het zwaarst. Zo ook bij ons.
Nu alles netjes op zijn plaats staat, zijn we erg fier op het resultaat.

Brengt u ook onze dank over aan uw personeel?

Met vriendelijke groeten,

Frans en Rita Biemans-Haels

Wij danken jullie hartelijk voor de vlotte besprekingen en het plaatsen van onze ramen en deuren.

Onze waardering gaat zeker ook uit naar de ploeg vanToon, Ben en Tom voor het voorzichtig uitbreken, de vakkundige plaatsing en de mooie afwerking.

Hartelijk dank daarvoor!

Wij zullen het nooit nalaten positief te spreken over Mecona.

Beste groeten

Luc, Lieve Brants-Sevenants

Beste Joel,

Graag had ik u langs deze weg nogmaals bedankt voor de prachtige ramen in mijn huis. Het zijn niet alleen werknemers zoals Mathy en Kristof (die bij mij de ramen geplaatst hebben) maar alle werknemers in uw bedrijf zowel diegene die de ramen opgemeten en gemaakt hebben, als het vriendelijke administratieve personeel, die de faam van het bedrijf uitdragen. Hun inzet en betrokkenheid bij uw bedrijf wordt weerspiegeld in het door hen geleverde, hoogstaand kwalitatieve werk, (in mijn ogen zeer hard labeur) en dit is de beste reclame voor uw bedrijf.

Joel, u mag terecht fier zijn met uw team van medewerkers. Er wordt maar al te dikwijls door klanten vergeten dat, als men tevreden is, het ook eens mag gezegd worden.
Ondertussen heb ik al enkele buren, vrienden en familie bij mij over de vloer gehad en ze waren het unaniem eens dat er prachtig werk geleverd is. Proficiat aan iedereen!

Groeten aan het hele team en de mond-aan-mond reclame zal zeker zijn werk doen!

Van harte, 

Angeline Provoost

Geachte,
 
Bij deze willen wij U danken voor de voor de fijn uitgevoerde werken door Uw firma bij het plaatsen van nieuwe ramen en deur.
Op alle gebied zijn we zeer tevreden, zowel bij ontvangst in uw ateliers, in de toonzaal, de uitleg over de verschillende materialen en mogelijkheden,
alsook over de plaatsing door vakkundige mensen die dit met de grootste zorg en precisie hebben afgewerkt. Een pluimpje ook voor deze mensen.
Ook de materialen lijken ons zeer degelijk, maar dat kunnen we slechts bevestigen na verschillende jaren dienst. Toch hebben we er het grootste vertrouwen in dat dit geen problemen zal opleveren.
Tevens willen we U ook nog bedanken voor de assistentie bij het invullen van de formulieren voor de premie-aanvragen en het geduld dat U hebt opgebracht om alles in orde te maken.
Kortom, een Firma om trots op te zijn en waar we zeker reclame voor zullen maken.
 
Met vriendelijke groeten,

Nico & Denise Op ‘t Eynde – Dubois - Zonhoven