Selecteer een pagina

Ramen en deuren

Made in Opglabbeek

Ramen en deuren vormen het gezicht van uw woning. Van buitenaf geven ramen en deuren karakter aan uw gevel, terwijl ze van binnen zorgen voor de gewenste lichtinval en esthetiek.

Onze onderneming creëert unieke modellen op maat. Om de vooropgestelde kwaliteit na te streven, werken we samen met enkele gerenommeerde bedrijven.

PVC Ramen en Deuren Deceuninck

Wij doen beroep op een wereldwijd bekende onderneming voor onze PVC ramen en deuren. Deceuninck staat borg voor perfecte kwaliteit en is daarom onze toeleverancier voor de PVC-profielen die bij ons geassembleerd worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden: ramen met een enkele opening of samengestelde ramen, deuren of schuifdeuren en zelfs decoratieve glaslatten tot grijze dichtingen. Dit zijn maar enkele elementen die bijdragen tot het afleveren van esthetische producten van hoge kwaliteit.

Aluminium Ramen en Deuren Van Beveren

Voor aluminium raamwerk en deuren werken wij met de aluminium systemen van Van Beveren omwille van de compleetheid van het assortiment. Alle producten van Van Beveren beschikken over een goedkeuring volgens de geldende DIN-normen, zowel mechanisch en akoestisch als water- en winddicht. Waarom kiezen voor aluminium? Het is een licht en sterk materiaal met een lange levensduur met daarnaast nog uitstekende eigenschappen.

Deurpanelen

Omwille van het uitgebreide gamma aan deurpanelen voor inkomdeuren werken wij samen met het toeleveringsbedrijf Harinck nv. De verschillende collecties deurpanelen voor inkomdeuren van Harinck zijn een alom bekend begrip in de sector. Dit door de stabiliteit en het grote aanbod aan modellen dat nog elke dag wordt uitgebreid.