17
July

Verandabouw & veranda’s te Limburg

Verandabouw en veranda’s te Limburg van Mecona

Veranda-Veranda's-Verandabouw-LimburgVerandabouw en veranda’s van Mecona te Limburg zijn polyvalent en multifunctioneel. Al bijna 50 jaar onderscheidt verandabouwer Mecona zich in veranda’sverandabouw met een gepersonaliseerd ontwerp op maat. Hierbij kiezen we voor de prachtige vormgeving van Aliplast-elementen.

 

De veranda neemt een steeds prominentere rol in bij onze zoektocht naar een leefruimte die nauw aansluit met licht en de natuur. De tijd van een éénzijdige functie met als doel de huiskamerplanten te beschermen tegen de koude van de winter is al even voorbij. De veranda van vandaag wordt beschouwd als een volwaardige leefruimte met extra aandacht voor het visuele aspect met de natuurlijke omgeving.

 

Mecona biedt verandabouw op maat waarbij elke veranda de leefoppervlakte van uw woning op een homogene wijze vergroot. Een veranda die perfect aansluit bij de woning waarvan het deel van zal uitmaken. De keuze naar stijl en kleurvariaties zijn oneindig. U bepaalt zelf de materialen, de vorm en de kleur die u voor uw veranda wenst.
 

Veranda als centrale woongedeelte

Vaak wordt de veranda als aanbouw bij de keuken voorzien. Deze integratie bij het voornaamste onderdeel van de woning promoveert de veranda als centrale woongedeelte. Het woongedeelte waarin gezinsleden samenkomen om te koken, te eten, en in elkaars gezelschap te vertoeven.
 

Veranda als meerwaarde

Een veranda geeft meer licht en ruimte aan uw woning. Het extra genot van contact met het buitenleven geeft zo een extra meerwaarde aan de woning. En niet enkel financieel, maar ook op vlak van comfort en woonplezier. De verscheidenheid aan types en stijlen garanderen een passende uitbreiding voor elke woning of villa. Vertrouw op de kunsten van verandabouwer Mecona op uw verandaproject tot in de kleinste details uit te werken.
 

Meer info over verandabouw & veranda’s van Mecona te Limburg

Neem contact met ons op voor meer info over verandabouw en veranda’s op maat van Mecona te Limburg.

Verandabouw in Limburg? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Leave A Reply